Werkwijze

over mijn praktijk

Gestalt

Wanneer we samen aan de slag gaan of geïnteresseerd zijn in gestaltmatig werken ga ik graag met je om de tafel voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan of een traject zinvol is en of we dat met elkaar aan willen gaan. Hoe vaak het nodig is om gesprekken met elkaar te voeren is zeer divers en afhankelijk van de vraag en behoefte. Tussentijdse evaluaties zijn standaard ingebouwd.

Videobegeleiding

Wil je meer weten over het werken vanuit Marte Meo, dan kom ik graag op locatie om samen te kijken wat ik voor je kan doen. In een traject film ik altijd 20 minuten waarna ik een analyse maak en fragmenten selecteer om te bekijken en te bespreken. Hierdoor worden werkpunten zichtbaar waarmee je aan de slag kan. Deze werkpunten zijn de ingang voor een volgende afspraak. Doorgaans bereiken we met 5 tot 8 sessies al veel nieuwe inzichten.

Coaching

Ik krijg veel vragen uit het onderwijsveld die te maken hebben met klassenmanagement, orde houden, prioriteren, grenzen aangeven, gespreksvoering met ouders en ingroeien in een schoolorganisatie. Dat gaat niet allemaal vanzelf. Coachingsgesprekken op de werkplek zijn daarbij ondersteunend en zorgen ervoor dat leerkrachten weer vertrouwen krijgen, weer wat rust kunnen ervaren en hoofd van bijzaken kunnen onderscheiden. Daardoor blijft het leuk om in een school te werken. Voorafgaand aan een coachingstraject maak ik altijd gezamenlijke afspraken en zetten we een tijdspad uit.

Tarieven

In onderstaand overzicht vind je mijn verschillende tarieven. Neem bij vragen of specifieke wensen contact met mij op per mail of telefonisch.

over mijn praktijk

Gestalt

Kennismakingsgesprek: €35,- per 45 minuten

Vervolggesprek: €65,- per uur

Videobegeleiding

Marte Meo traject: €75,- euro per uur

Coaching

Coachingsgesprekken €75,- per uur

Reiskosten

Bij het werken op locatie worden reiskosten van 0,19 cent per km in rekening gebracht.

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Mochten de kosten een probleem zijn dan ga ik daar graag over in gesprek.