Marte Meo

Op eigen kracht met Marte Meo

Waarom zou je alledaagse momenten onder de loep leggen? Marte Meo is een effectieve coaching methode die helpt om de interactie die je met mensen hebt te verbeteren. Juist in de onbewuste patronen waar je dagelijks mee te maken hebt ligt namelijk ontwikkelingspotentie. Marte Meo helpt je bij de bewustwording van deze positieve kwaliteiten. Van nature beschikt iedereen over het vermogen zichzelf te ontwikkelen. Wil je iets op een andere manier aanpakken? Of wil je anders reageren in lastige situaties? Met behulp van Marte Meo gaat dit je lukken want die eigen kracht zit al in jou! Samen dagen we deze kracht uit. Ik moedig je aan om te leren wat je eigen krachten zijn en deze in te zetten. Hierdoor zullen interacties en gesprekken met mensen aangenamer verlopen. Daarnaast zul je je op een bewuste manier verder ontwikkelen en kun je beter aansluiten bij anderen. Meer weten over deze methode of heb je vragen over gestalttherapie? Neem contact op! Ik maak graag kennis met je.

frouke-beekman


Hoe werkt Marte Meo?

Bij Marte Meo wordt er gebruik gemaakt van videobeelden om vanuit korte fragmenten inzicht te krijgen in jouw eigen handelen en de behoeften van de ander. Deze beelden gaan we analyseren om zo een beeld te krijgen van interactiemomenten. Krijg je nu gelijk al de kriebels om gefilmd te worden? Begrijpelijk want het is nou eenmaal best wel even wennen om jezelf op video te zien. Ik zorg daarom voor een veilige omgeving en leg de nadruk op het positieve wat ik zie. Dit is ook de kern in mijn coaching. Als je positieve kwaliteiten vaker inzet treedt er een verbetering op in de kwaliteit van de contacten en interacties die je hebt. Wil je meer weten over mijn werkwijze als coach in Culemborg en omgeving? Ik maak in een persoonlijk gesprek graag nader kennis met je. Bel naar: 06-42904242. Met aandacht, interesse en nieuwsgierigheid ga ik het contact aan.

Verbeteren van communicatie met Marte Meo

Het werken met filmbeelden met de Marte Meo-methode is eigenlijk spontaan op mijn pad gekomen en heeft mij gelijk geïnspireerd. In de beelden worden zoveel mooie kwaliteiten zichtbaar die mensen (vaak) onbewust inzetten. We zijn alleen niet altijd geneigd om daar de focus te leggen. Toch ontstaat daar juist groei en stevigheid omdat je weet wat je goed doet. Als Marte Meo trainer ga ik er samen met jou voor zorgen dat een verstoorde of moeizame interactie weer positief zal verlopen. Ik werk daarbij vanuit jouw eigen kracht én de kracht van de ander. Deze positieve combinatie zorgt ervoor dat jij verder kunt groeien. Je wordt bewust van de positieve kwaliteiten die je hebt en daar mag je met recht trots op zijn! Wil je deze kwaliteiten samen met mij ontdekken? Vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.