Steeds weer stellen kinderen ons lastige vragen waar we niet altijd een antwoord op weten. Gedrag is soms moeilijk leesbaar. Een aanpak die werkt niet eenduidig. Kinderen “dragen” soms al ballast met zich mee die niet echt bij hun leeftijd past en waar ze nog geen antwoord op hebben in het dagelijks leven.

Veel van deze kinderen zijn hoogsensitief en hebben moeite om de veelheid aan prikkels te plaatsen. De wereld komt te sterk op ze af, te diep bij ze binnen. Ze hebben wat ondersteuning nodig om daarmee om te leren gaan.
Wat vraagt dat van jou als ouder en wat vraagt dat van het kind?

In mijn praktijk zijn kinderen zeer welkom en ga ik graag met ze aan de slag. Aan de basis begint het, dat merk ik keer op keer. Ik breng graag rust bij de kinderen, ga samen met ze onderzoeken waar ze last van hebben en probeer negatieve ervaringen te verwerken om zo weer ontspanning en plezier te creƫren. Ik doe dat spelenderwijs en steeds afgestemd op dat specifieke kind wat tegenover mij zit.

Meer weten?

Het is altijd mogelijk je vragen over begeleiding van kinderen aan mij te stellen via de contactpagina. Je kunt ook contact opnemen door mij te bellen.