Samen kom je verder

Soms sta je op een kruispunt in je leven en weet je even niet welke kant je op moet. Als (wandel) coach help ik jou je leven zelf richting te geven. Door naast je te lopen en vragen te stellen in een rustige omgeving worden je stappen steeds duidelijker. Letterlijk.

Het is helemaal niet erg om af en toe de ander nodig te hebben om te spiegelen. Moedig juist om om hulp te vragen in jouw zoektocht. Situaties waarin (wandel)coaching kan helpen:
• vermoeidheid
• loopbaanvraagstukken
• carrière-switch
• stress en spanning
• levensvragen

Het mooie van coaching is dat het altijd afgestemd is op jouw persoonlijke vraag. Ook als je vraag nog niet helder is kunnen we samen deze helderheid gaan creëren. Het hoeft ook niet "zwaar" te zijn. Ik gebruik verschillende werkvormen met een speels karakter.

Coaching kan binnen gebeuren maar ook buiten. Net wat jouw voorkeur heeft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De natuur als je gids

Wat houdt wandelcoaching in

Ik bied drie wandelsessies met het thema verleden-heden-toekomst, waarbij de natuur onze gids is. Terwijl we wandelen, ervaren we de rustgevende kracht van de natuur, waardoor onze geest tot rust komt en ruimte krijgt voor nieuwe ideeën en inzichten. Het ritme van onze voetstappen zorgt voor een gevoel van focus en regelmaat, wat onze gedachten helderder maakt en ons helpt onze doelen te visualiseren.

Verleden

Heden

Toekomst

Voor wie

Wandelen is goed voor mensen die al op een niveau zijn dat oude pijn en trauma’s verwerkt zijn, maar nu vastlopen in keuzes. Ik help jou coachend om je eigen pad uit te stippelen, zonder te sturen.

Waarom wandelcoaching

Als je in beweging bent kom je op andere ideeën en gedachtes. Ook naast iemand lopen kan een ander soort veiligheid bieden dan samen in een ruimte tegenover elkaar zitten. Wandelen is symbolisch en daarmee ondersteunt het je zoektocht. Je komt letterlijk op kruispunten, gaat langs obstakels. Jij mag kiezen: welke kant gaan we op, wat voelt goed voor jou?

Meer weten?

Voor vragen over coaching, aanpak, mogelijkheden, termijnen en planning kan er contact met mij worden opgenomen via de mail of telefonisch.