Coach in Culemborg zorgt dat je de kracht in jezelf vindt

Weet je het even niet meer? Wil je uitvinden wat er speelt of zit er iets in de weg? Als coach in Culemborg ondersteun ik je graag om een ander perspectief te bieden en de kracht in jezelf terug te vinden. Ik stel jou de vragen waar je zelf niet op komt waardoor je met vernieuwde inzichten en tools het gevoel hebt de situatie weer aan te kunnen. Bij coaching begeleid ik veelal startende leerkrachten en zij-instromers die vastlopen of dreigen vast te lopen in hun werk. Zo’n eerste periode komt er veel op je af. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor de klas dien je ook goed voor de dag te komen bij de omgang met ouders en collega’s. Twijfel je hierdoor aan je leraarschap of jouw eigen kwaliteiten? Op basis van jouw ondersteuningsvraag voeren we persoonlijke gesprekken en voer ik observaties uit in de klas. Hierdoor wordt er wat lucht gecreëerd en reik ik je tools aan waarmee je gelijk in je dagelijkse werkzaamheden mee aan de slag kunt. Heb je vragen over mijn werkwijze als coach in Culemborg en omgeving? Neem contact op via de mail of telefonisch.

Coach Culemborg

Contact opnemen

Coach in Culemborg biedt ondersteuning bij diverse vraagstukken

Heb je twijfels over je loopbaan? Kamp je met hoge werkdruk? Als coach in Culemborg bied ik persoonlijke ondersteuning bij verschillende vraagstukken. Ook als je zoekend bent naar zingeving of wilt leren begrenzen ondersteun ik je daar graag bij. Het mooie van coaching vind ik dat het altijd is afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Ook als je vraag vanaf de eerste sessie niet helemaal helder is, gaan we samen helderheid creëren. Jouw behoeftes staan daarbij centraal. Zo kun je ervoor kiezen om met gestalttherapie te beginnen of om gebruik te maken van videobegeleiding met Marte Meo. Het hangt van jouw hulpvraag en voorkeuren af welke manier het meest passend is. Wil je weten hoe ik jou als coach in Culemborg en omgeving kan ondersteunen? Vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Coach in Culemborg komt snel tot de kern

Wat kenmerkt mij als coach in Culemborg? Veel mensen in mijn omgeving herkennen in mij een fijngevoelige luisteraar die met verdiepende vragen makkelijk de kern kan pakken. Tijdens een coaching traject vind ik het belangrijk om te kijken naar jouw mogelijkheden, groei en ontwikkeling vanuit een positieve insteek. Bewustwording van jouw positieve kwaliteiten zorgt er voor dat je ze verder kunt ontwikkelen en dit zal een domino-effect veroorzaken. Als je je positieve kwaliteiten vaker inzet zal de kwaliteit van je contacten verbeteren. Stel je vragen over persoonlijke ontwikkeling door een mail te sturen naar info@froukebeekman.nl.