Kom uit je hoofd en voel dat je leeft!

girl-gd3fb8be31_1280

Wordt je leven beïnvloed door negatieve ervaringen uit het verleden?
Vind je het moeilijk die stemmetjes in je hoofd uit te zetten die zeggen dat niets goed genoeg is?
Ben je moe van het piekeren?

Wat goed dat je hier bent, op zoek naar een oplossing.

In mijn praktijk help ik jou vanuit een mensgerichte benadering om blokkades te doorbreken en weer in contact te komen met je gevoel. Hoeveel ruimte zou het geven als je vanuit rust en zelfvertrouwen keuzes kan maken?

Ik help je graag als je:
• Jezelf wil confronteren met gevoelens die lang zijn weggestopt
• Klaar bent met belemmerende patronen en relaties wil verdiepen
• Rust wil ervaren over wie jij bent en los wil laten wat anderen vinden
• Wil onderzoeken wat jouw leven echt betekenis geeft

“Ik vond de stap richting het vragen van hulp niet makkelijk omdat ik graag zelf de controle houd. Frouke zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en de controle wat los durfde te laten. Daarbij durfde ze ook confronterende vragen te stellen maar altijd vanuit gelijkwaardigheid en respect. Ik heb ontzettend veel geleerd en door de handvatten en inzichten die ik heb opgedaan ben ik weer in staat om het leven in al zijn facetten aan te kunnen.”

Mariëlle, Google review

Therapie en begeleiding voor jou

Als therapeut sta ik naast jou in jouw reis, samen bepalen we de snelheid en aanpak. We bewandelen een uniek pad dat niet van tevoren is uitgestippeld, maar wel helemaal aansluit bij wat jij nodig hebt. Door jou te helpen steeds bewust te zijn van wat je voelt en ervaart, kom je tot inzichten en doorbraken. Ik doe dit door middel van Gestalttherapie, Brainspotting en (wandel)coaching. Ik volg hierbij geen standaard methode, maar baseer mijn aanpak wel op vier pijlers:

Bewustwording

Je blokkades ontleden en triggers herkennen

Persoonlijke groei

Pijn verwerken en een plek geven zodat het je sterker maakt.

Integratie 

Groeien in zelfvertrouwen en zelfwaardering waardoor je meer rust en plezier gaat ervaren

Persoonlijk leiderschap

Jouw authentieke identiteit vormgeven door nieuwe keuzes te maken

Coaching

Ben je er klaar voor om stappen te zetten in je zelfontwikkeling en groei? Het is fijn om iemand naast je te hebben om te spiegelen en je aan te moedigen. Als coach sta ik naast je en help je helderheid te krijgen over je doelen, waarden en dromen. Ik luister zonder oordeel en zal je tegelijk stimuleren om je inzichten om te zetten in doelen en ze ook waar te maken. Leer meer 

 

Over Frouke

Uit ervaring weet ik hoe het is om hard te werken en in de overleef stand jarenlang te negeren wat je écht voelt. Ik wist wel dat er iets niet goed zat, maar het echt aangaan, dat heb ik lang uitgesteld. Na een flinke burn-out ging de knop om. Ik zat in een rollercoaster van gevoel en wilde kunnen duiden: ‘Wat voel ik nu echt en wat betekent dit? Wat zegt dit over mij en wat kan ik ermee?’ Ik kwam op het pad van gestalttherapie, dat gericht is op het ervaren van het hier en nu. Dit veranderde mijn leven en dat gun ik jou ook. Leer meer..

Frouke-044

Meer weten?

Wil je wat meer informatie of advies over wat de juiste weg voor jou is? Neem contact op of laat je contact gegevens achter. Tijdens een telefonisch gesprek kun je vrijblijvend je vragen stellen om tot een goed besluit te komen.

Ervaringen

Beekman-gestalt-coaching

Petra, 44 jaar

"Ik kan wel zeggen dat de gesprekken met Frouke voor mij onontbeerlijk waren op weg naar een ander, beter pad. Helemaal vastgelopen kwam ik bij haar terecht en haar rust, luisterende kwaliteiten en analytische vermogen hielpen mij spiegelen en reflecteren op hoe en waarom ik in deze situatie was beland. Langzaam ontspon zich meer ruimte en helderheid en kwamen er inzichten.

Zij begeleidde dit proces met voelbaar vertrouwen en respect waardoor het heel makkelijk voelde om dit met elkaar aan te gaan. Als ik terugkijk voelt het alsof ik mezelf met deze gesprekken een cadeau heb gedaan. En Frouke maakte het verschil!"

Beekman-gestalt-coaching

Niels, 34 jaar

"Ik kwam bij Frouke uit in tijden van acute nood. Ik kon snel bij haar terecht, het voelde goed, ik werd echt gehoord. Ik heb veel geleerd van mijn sessies met Frouke. Het weglaten van een oordeel, het ordenen van mijn gedachten en het accepteren van gevoelens en acties van mezelf en anderen. Ik kan niet in een paar zinnen samenvatten wat het me gebracht heeft, maar we hebben samen geconstateerd dat het een bijzonder traject met een mooi resultaat is geweest. Frouke, ik ben je ontzettend dankbaar voor je oprechtheid, interesse en tijd."

Beekman-gestalt-coaching

Gerben, 45 jaar

"In een paar sessies hadden we helder door welke innerlijke houding ik de afgelopen maanden was vastgelopen in mijn werk. Frouke weet mooi het midden te houden tussen de cliënt het verhaal laten doen en tegelijkertijd de focus terug te brengen naar de hulpvraag. Ze luistert aandachtig en zonder oordeel en komt dan plots met een waarneming die echt binnenkomt. Alles vanuit zachtheid en betrokkenheid en met respect voor de beleving van de cliënt. Bij mij heeft het onmiskenbaar een doorbraak opgeleverd."